Waarom ik maak?
Omdat ik reizend door het leven nieuwe toepassingen zie voor iets bestaands: afgedankte festivalvloeren worden een strak interieur, een boot wordt een bed, oude lampen een modern ontwerp. Ik laat zich niet beperken tot één uitingsvorm. Daarom is het ook logisch dat ik werkzaam ben in meer dan één ontwerpdiscipline: interieur-, verlichtings- en grafisch ontwerp en fotografie.

 

Motto = vrijheid
Vrijheid van denken, leven, ontwerpen en vervaardigen. Voor mijn eindexamenproject Graaf maakte ik meubeltjes op het strand: in de wereldwijd beschikbare, altijd lossende zandmal. ”Ik graaf gangen in het zand. Al gravende voel ik van binnenuit wat de vorm gaat worden. Ik vul de vorm met kunststof en het resultaat wordt zichtbaar terwijl ik het meubel uitgraaf.”

 

graaf studio hamers 3

Al 19 jaar ontwerp ik in opdracht. Ik stel vragen over uw doelstellingen, bedrijf, de cultuur, de positie in de markt en doelgroep.Ik vang de essentie uit gesprekken met de klant en creëer een ontwerp dat het hart van de wens zichtbaar maakt.

GrafischEen mooi logo en een sprekende website zullen goed voor uw bedrijf werken. Een sterke identiteit geeft uw bedrijf vleugels. Deze zorgt er namelijk voor dat u goed herkenbaar en meer concurrerend bent. Ik ontwerp met gevoel voor kunst en kennis van commercie.

InterieurDe inrichting van een bed & breakfast, restaurant, huis of openbare ruimte? De inrichtingen van Studio Hamers zijn ware metamorfoses: een open binnenvaartschip uit 1885 werd een sfeervolle B&B. De entree van een creatieve broedplaats leek op een krakershol en is nu een modern-industriële ruimte, passend bij de oude fabriek waarin die gevestigd is.

Resultaat
Door verbeeldingskracht te combineren met kennis en ervaring worden de ontwerpen origineel. Er spreek een natuurlijkheid uit en daardoor werken ze!

 

 

WERKERVARING
Frederiek heeft ontwerpervaring in binnen- en buitenland en is niet bang om nieuwe wegen te bewandelen. Ze ziet steeds het hele plaatje. Onafhankelijk van de vraag, groot of klein: samen met de klant brengt ze ideeën tot leven. Studio Hamers is gevestigd in Zevenaar en werkt, zelfstandig en in teamverband, voor bedrijven in binnen- en buitenland.

Werk:  Alle projectenVerlichtingInterieurGrafisch

Contact voor een persoonlijke kennismaking.