Frederiek Hamers   Ontwerper

 

Frederiek is in 2000 afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven.
Na ervaring bij ontwerpburo’s werkt ze al 23 jaar als zelfstandig ontwerper voor klanten in verschillende landen. 9 Jaar daarvan in en vanuit Nieuw Zeeland en Portugal.

Door haar brede interesse op het gebied van vormgeving, werkt ze in verschillende disciplines: van grafisch- en interieurontwerp tot verlichtingsontwerp. Altijd is haar handtekening te herkennen: doeltreffend, toegankelijk en kleurrijk.

Frederiek heeft oog voor detail en gevoel voor sfeer. ”Ik vind het belangrijk dat een opdracht prettig verloopt. Een goed contact met de klant zie je terug in het resultaat.”

 

 

Bekijk werk: Websites  – Websisters –  VerlichtingInterieurGrafisch

Opdrachtgevers over Frederiek   Recensies

“De samenwerking met Frederiek was heel prettig, het hele proces ging heel soepel. Er was veel ruimte voor afstemming en overleg. Ze voelt goed aan wat bij mij past, qua kleuren, stijl, foto’s. Frederiek gaf me veel praktische tips om de vindbaarheid te vergroten. De site is méér dan ik had kunnen hopen, zo prachtig en vóóral past de site qua uitstraling bij mij.”
Carin Seurters – Touch & Flow

“Frederiek heeft een bijzondere gave om professionaliteit, creativiteit en het vermogen om zich in haar cliënten in te voelen te combineren. Tijdens het ontstaan van mijn website, folder en algehele huisstijl heeft ze niet alleen meegedacht over inhoud en vormgeving maar heeft me ook af en toe het nodige zetje gegeven om weer een stap verder te gaan. Dit heb ik als heel prettig en ondersteunend in het proces ervaren. Nu, drie jaar later, ben ik nog steeds ontzettend blij over het resultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn site en, wat het belangrijkste is, geven mijn cliënten aan dat de website en mijn folder precies weerspiegelen wie ik ben en wat ik aanbied.”
Johanna Korff – Seiyodo

“Ik heb Frederiek ervaren als iemand die het verhaal achter de gesproken woorden weet te pakken en te vertalen naar een visueel beeld. Dat bracht uiteindelijke een prachtige site. Een site waarover veel mensen die mij goed kennen aangaven mij daarin terug te herkennen. En dan is de missie natuurlijk geslaagd. Daarnaast heb je veel geduld en kon ik het tempo bepalen in dit proces wat mij heeft geholpen in mijn proces van creatie. Dus mijn dankbaarheid is groot, en nog steeds omdat ik nog steeds (zo nu en dan) met vragen bij je terecht kan!”
Monique van Kemenade – Rebalancing & Coaching